locaties

Binnenhof in Paasloo

Restaurant ’t Binnenhof is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

’t Binnenhof is meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar ‘t Binnenhof voor staat.

Routes
20 km Weerribben
50 km Weerribben
50 km Weerribben
50 km Weerribben-Giethoorn
50 km Rottige Meente/Maatschappij van de Weldadigheid
Daghuur

Type choppers
Mono en duozitters

reserveren bij 't binnenhof in paasloo

OSS&ZYL

Een unieke combinatie van een Bakkerij, koffiezaak, ijssalon en brasserie onder één dak. Start de dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van vers gebakken brood of neem een koffiepauze met lekkers uit de patisserie. Een verrassende lunchkaart, uitgebreid ijssassortiment en de mogelijkheid om te genieten van een high tea/wine/beer of Bubbels en Bites (met of zonder reservering) bieden een perfecte middag of dagje uit.

Of u nu voor, tijdens of na een dag in de Weerribben bij ons komt, wij zijn geopend om u te laten genieten!

Routes
20 km Weerribben
50 km Weerribben
50 km Weerribben
50 km Weerribben-Giethoorn
50 km Rottige Meente/Maatschappij van de Weldadigheid
Daghuur

Type Choppers
Mono en duo zitter

reserveren bij OSS&ZYL in Ossenzijl

Rietstulp Giethoorn

Restaurant “de Rietstulp” is een sfeervol restaurant gelegen aan de “Hylkemaweg” en “Cornelisgracht”, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern. De keuken van “de Rietstulp” biedt diverse culinaire mogelijkheden voor elke portemonnee met een goede kwaliteit en gastvrije bediening.

Routes
20 km Giethoorn
50 km Weerribben-Giethoorn
Daghuur

Type choppers
Monozitters

reserveren bij De Rietstulp in Giethoorn

Residence de Eese

Het park Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen, de historische boswachterswoning en het koetshuis. Bij Residence de Eese is het genieten in de bosrijke natuur vanaf uw vakantie accommodatie. Ontdek in de nabije omgeving Nationale parken: de Weeribben en het Wieden, het Drents-Friese Wold, Dwingelerveld en natuurlijk het pittoreske Giethoorn!

Routes
Route 20 km
Route 50 km
Daghuur

Type Choppers
Monozitters

reserveren bij resicence de Eese op de Bult

Smart Wheels noord Tuk

Sinds 2021 kunt u terecht voor verhuur en verkoop van onze E-choppers. Vanuit het gezellige dorpje Tuk kunt u zowel de Weerribben als het bosgebied Woldberg/De Eese ontdekken. Lekker er op uit en onderweg genieten van een heerlijke picknick. Het kan allemaal vanuit Tuk

Routes
Route 20 km Woldberg/steenwijk
Route 20 km Weerribben
Route 50 km Weerribben

weerribben
chopper